OSNAŽIVANJE ŽENA KROZ RAZVOJ POSLOVANJA

Poslovni Centar Zvečan u saradnji sa MALS pokreće projekat ’’Osnaživanježena kroz razvoj poslovanja’’. Projekat će biti realizovan od 01. maja do 31. jula 2017. godine. U okviru projekta biće organizovani besplatni treninzi na teme:

  • “Od ideje do biznisa”,
  • “Menadžerske veštine” i
  • “Marketing i prodaja”.

Treninzi će biti održani u toku juna.

Dodatne informacije možete dobiti u Poslovnom Centru Zvečan koji se nalazi u Zvečanu u ul. Kosovskih Junaka br.4, radnim danima od 08:00h do 15:30h ili na telefon 028/664-743.

Onlajn rad od kuće za žene

wowA.U.K je u saradnji sa ‘’EYE’’ programom započeo realizaciju programa Onlajn rad od kuće za žene, za region Mitrovice. Program ima za cilj da se poveća svest mladih žena o ulozi onlajn rada kao prilici za zaposlenje i potencijalni angažman na daljinu – rad od kuće. Uključivanjem u ovaj projekat, mlade žene će biti bolje kvalifikovane da se takmiče u digitalnoj ekonomiji na globalnom nivou. U okviru ovog programa A.U.K nudi besplatnu obuku za 100 žena. Za program se možete prijaviti ukoliko:

  • Ste žena starosti od 18-40 godina
  • Živite u regionu Mitrovice
  • Ukoliko ste student, nedavno diplomirali, nezaposleni ili bi voleli da pronađete onlajn posao.
  • Imate osnovno ili osrednje poznavanje rada na računaru
  • Imate osrednji nivo znanja engleskog jezika

Program će biti realizovan u dve faze, prva faza obuhvata opšte i profesionalne kurseve, dok druga faza podrazumeva višeslojni mentorski program. Mentoring će vršiti članovi projektnog tima, korisnici programa, AUK Alumni i posebni stručnjak iz pomenutih oblasti. Kursevi će biti održani na engleskom jeziku! Za program se možete prijaviti onlajn, na stranici www.auk.org/tdi/wow Prijavite se odmah i iskoristite besplatnih kurseve! Krajnji rok za prijavu: 24. april 2017. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 049774112 ili email auki@auk.org

JAVNI KONKURS ZA PODNOŠENJE PONUDA ZA NABAVKU 25 PLASTENIKA br. 04/2016

a)Poslovni Centar Zvečan objavljuje javni konkurs za podnošenje ponuda za nabavku 25 plastenika. b)Poziv se objavljuje 16.10.2016. i traje do 30.10.2016. c)Uslove konkursa, kao i svu potrebnu dokumentaciju možete preuzeti OVDE. d)Krajnji rok za predaju dokumentacije je 30.10.2016. u 10.00h. e)Dokumentacija mora biti predata u zapečaćenoj koverti. f)Dokumentacija mora biti u dva (2) primerka – original i jedna kopija. g)Dokumentacija se predaje lično u prostorijama Poslovnog Centra Zvečan. h)Otvaranje ponuda biće održano 30.10.2016. u 10.15h, i otvaranju moraju prisustvovati svi kandidati na konkursu. i)Komisija za odabir najbolje ponude zasedaće 31.10.2016. u 11.00h. j)Najbolji ponuđač biće obavešten o odabiru najkasnije do 31.10.2015. u 16.00h. k)Poslovni Centar Zvečan ohrabruje lokalne firme i kompanije da se prijave na ovom konkursu. l) Za sve nejasnoće u vezi dokumentacije možete se obratiti Poslovnom Centru Zvečan,svakog dana od 08.00h do 16.00h, ili pozvati na telefon PCZ-a 028/664-743, kao i na e-mail adresu info@poslovnicentarzvecan.com

JAVNI KONKURS ZA PODNOŠENJE PONUDA ZA NABAVKU 6 RASHLADNIH VITRINA ZA ČUVANJE MLEČNIH PROIZVODA

JAVNI KONKURS ZA PODNOŠENJE PONUDA ZA NABAVKU 6 RASHLADNIH VITRINA ZA ČUVANJE MLEČNIH PROIZVODA

a za potrebe projekta “Raising awareness and capacity building of retailers and producers of dairy products in Northern Kosovo”, finansiranog od strane Helvetas/SDC Kosovo

a)Poslovni Centar Zvečan objavljuje javni konkurs za podnošenje ponuda za nabavku 6 rashladnih vitrina za čuvanje mlečnih proizvoda.
b)Poziv se objavljuje 23.09.2016. i traje do 30.09.2016.
c)Uslove konkursa, kao i svu potrebnu dokumentaciju možete preuzeti OVDE.
d)Krajnji rok za predaju dokumentacije je 30.09.2016. u 10.00h.
e)Dokumentacija mora biti predata u zapečaćenoj koverti.
f)Dokumentacija mora biti u dva (2) primerka – original i jedna kopija.
g)Dokumentacija se predaje lično u prostorijama Poslovnog Centra Zvečan.
h)Otvaranje ponuda biće održano 30.09.2016. u 10.15h.
i)Komisija za odabir najbolje ponude zasedaće 03.10.2016. u 11.00h.
j)Najbolji ponuđač biće obavešten o odabiru najkasnije do 03.10.2016. u 15.00h.
k)Poslovni Centar Zvečan ohrabruje lokalne firme i kompanije da se prijave na ovom konkursu.
l)Za sve nejasnoće u vezi dokumentacije možete se obratiti Poslovnom Centru Zvečan,svakog dana od 08.00h do 16.00h, ili pozvati na telefon PCZ-a 028/664-743, kao i na e-mail adresu info@poslovnicentarzvecan.com .

RAZVOJ POLJOPRIVREDNOG SEKTORA I EKONOMSKI RAZVOJ NA SEVERU KOSOVA

flajerPoslovni Centar Zvečan u saradnji sa Ministarstvom administracije lokalne samouprave pokreće program koji ima za cilj razvoj poljoprivrednog sektora, a samim tim i ekonomski razvoj na severu Kosova, kroz formiranje asocijacije poljoprivrednika, stručne treninge i studijske posete.

Pozivaju se zainteresovani poljoprivrednici da se u cilju formiranja asocijacije, koja će, uz stručnu obuku, sigurno olakšati prodaju i distribuciju njihovih proizvoda, jave u kancelariju Poslovnog Centra Zvečan gde mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za ovaj program.

Poslovni Centar Zvečan se nalazi u Zvečanu u ul. Kosovskih Junaka br.4, tel. 028/664-743.

 

IZRADA BIZNIS PLANA

Poslovni Centar Zvečan u okviru projekta ‘’Ekonomsko osnaživanje žena na severu Kosova’’, koji je finansiran od strane Ambasade SAD-a, organizuje obuku “Izrada biznis plana”.

Obuka će se održati od 09. do 20. maja 2016. godine.

Učesnice treninga imaju priliku da u toku obuke uz pomoć iskusnih trenera iz ove oblasti napišu sopstveni biznis plan i stiču pravo odlaska na besplatne studijske posete uspešnim ženskim preduzećima iz regiona.

Dodatne informacije možete dobiti u Poslovnom Centru Zvečan koji se nalazi uZvečanu u ul. Kosovskih Junaka br.4, radnim danima od 08:00h do 16:00h, ili na telefon 028/664-743.

EKONOMSKO OSNAŽIVANJE ŽENA NA SEVERU KOSOVA

Poster WEBPoslovni Centar Zvečan u saradnji sa Ambasadom SAD-a  pokreće projekat ‘’Ekonomsko osnaživanje žena na severu Kosova’’.

Projekat će biti realizovan od 01. marta do 15. septembra 2016. godine i sastoji se od sledećeg:

1.Besplatni treninzi na teme

-“Kako da postanete preduzetnik/Od ideje do biznisa”

-“Izrada biznis plana”

-“Marketing”

– “Finansije”

– “Pravni aspekti pokretanja biznisa”

– “Menadžerske veštine”

 

2. Studijske posete: 20 žena koje uspešno završe treninge stiču pravo odlaska na besplatne studijske posete uspešnim ženskim preduzećima iz regiona.

Dodatne informacije možete dobiti u Poslovnom Centru Zvečan koji se nalazi u Zvečanu u ul. Kosovskih Junaka br.4, radnim danima od 08:00h do 16:00h, na telefon 028/664-743.

TAKMIČENJE ZA NAJBOLJI POSLOVNI PLAN I NAJBOLJU POSLOVNU IDEJU (FALL CHALLENGE NORTH KOSOVO 2015)

web Poster Fall Challenge 2015Poslovni centar Zvečan u saradnji sa organizacijama SPARK i BiD Network organizuje takmičenje za najbolju poslovnu ideju i najbolji poslovni plan, za studente, potencijalne i postojeće preduzetnike.

Najbolji poslovni planovi biće novčano nagrađeni.

Pored novčanih nagrada učesnicima se pruža mogućnost dobijanja plaćenog poslovnog putovanja (B2B sastanci), besplatne konsultacije, savetovanje, studijske posete, treninzi i pomoć pri izradi poslovnog plana.

U sklopu takmičenja će biti održana obuka za pisanje poslovnog plana koja počinje 19. oktobra.

Krajnji rok za predaju planova je 09. novembar 2015.

Planovi mogu biti napisani na srpskom i engleskom jeziku.

Forme za poslovni plan i poslovnu ideju možete preuzeti ovde:

ili ih mozete preuzeti lično u Poslovnom Centru Zvečan.

Sve dodatne informacije u vezi takmičenja možete dobiti u Poslovnom Centru Zvečan koji se nalazi u ulici Kosovskih Junaka br.4 u Zvečanu (iznad Jugopetrolove pumpe) ili putem telefona 028/664-743.

Pisanje poslovnog plana

10. web PISANJE POSLOVNOG PLANAPoslovni Centar Zvecan organizuje obuku “Pisanje poslovnog plana”.

Obuka počinje 19. oktobra i traje do 30. oktobra 2015.

Krajnji rok za prijavu je 19. oktobar 2015.

Ohrabrujemo omladinu, žene i manjinske zajednice da se prijave na obuku.

Učesnici treninga dobijaju mogućnost besplatnog savetovanja i pomoći pri izradi svog poslovnog plana sa kojim mogu učestvovati na takmičenju koje organizuje Poslovni Centar Zvečan.

Broj polaznika je ograničen.

Obuka je besplatna.

Prijava se vrši u prostorijama poslovnog centra Zvečan, svakog radnog dana od 08:00h do 16:00h.

Za dodatne informacije pozovite 028/664-743, ili nas posetite u centru koji se nalazi na adresi: Kosovskih Junaka 4, Zvečan (iznad Jugopetrolove pumpe).

KORISNICI KOJI SU POHAĐALI OBUKE U POSLOVNOM CENTRU ZVEČAN ĆE IMATI PREDNOST PRILIKOM ODABIRA KLIJENATA ZA KREDITE, TAKMIČENJA, NOVČANE NAGRADE, ITD…

Upravljanje projektnim ciklusom

9. web UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOMPoslovni Centar Zvečan organizuje obuku “Upravljanje projektnim ciklusom”.

Obuka počinje 05. oktobra i traje do 09. oktobra 2015.

Krajnji rok za prijavu je 05. oktobar 2015.

Ohrabrujemo omladinu, žene i manjinske zajednice da se prijave na obuku.

Učesnici treninga dobijaju mogućnost besplatnog savetovanja i pomoći pri izradi svog poslovnog plana sa kojim mogu učestvovati na takmičenju koje organizuje Poslovni Centar Zvečan.

Broj polaznika je ograničen.

Obuka je besplatna.

Prijava se vrši u prostorijama poslovnog centra Zvečan, svakog radnog dana od 08:00h do 16:00h.

Za dodatne informacije pozovite 028/664-743, ili nas posetite u centru koji se nalazi na adresi: Kosovskih Junaka 4, Zvečan (iznad Jugopetrolove pumpe).

KORISNICI KOJI SU POHAĐALI OBUKE U POSLOVNOM CENTRU ZVEČAN ĆE IMATI PREDNOST PRILIKOM ODABIRA KLIJENATA ZA KREDITE, TAKMIČENJA, NOVČANE NAGRADE, ITD…